tirsdag den 10. september 2013

Blomme/æble marmelade med et twist af kanel

En sød kollega kom med en spand fuld af blommer og spurgte om jeg ikke kunne bruge dem. Jeg modtog selvfølgelig spanden med kyshånd.  Min første indskydelse var at lave blommegrød, men jeg synes ikke lige det var det, vi var i humør til her i huset.
Jeg havde en ny sending madæbler fra mine forældre og besluttede, at nu skulle der altså laves blomme/æble marmelade - for første gang. Ihh hvor var det spændende.


Så er jeg klar. Marmeladen bestod af følgende.
Blommer
Madæbler
Friske kviste timian
Kanelstænger
Syltesukker.

 
Sådan så de ud... De fantastisk gode og søde blommer.
 
 


Det færdige resultat er en lækker blomme/æble marmelade med et twist af kanel. Konsistensen var perfekt, hvilket jeg er meget stolt af når det nu var første gang. Vi fik disse to glas plus et halvt glas, som mine forældre har fået.
Da jeg først smagte marmeladen fik jeg fantastiske associationer til jul, julebag og julehygge. En efter min mening fantastisk smag. Asta og jeg spiser den også til vores havregrød om morgenen.

Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg forsøger mig med marmelade.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar